Jeg har altid elsket at bage og lave kager så det var da også helt naturligt at jeg skulle gå 'all in' da jeg skulle sige farvel til mine kolleger på Moment sidste fredag efter godt 14 måneder i rollen som Moments receptionist.
Det blev fejeret med 3 slags cupcakes: blåbær/mascarpone, hindbær/markron og en hjemmeudviklet æbleskive cupcake.
Alle 3 slags blev taget godt imod men her kan du se opskriften på blåbær cupcaken
Opskrift ca. 25-30 mini cupcakes.
Dej
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
110 g sukker
2 æg
1dl solsikkeolie
2 1/4 L mælk
110 g blåbær
Creme
175 g usaltet smør
350 g flormelis
225 g mascarpone
55 g blåbær
Tænd ovnen på 200 g g gør formen klar med papirforme.
Bland mel, bagepulver og kanel for sig selv og tilsæt sukker. I en anden skål blandes olie og æg hvorefter mælken tilsættet lidt efter lidt.
Bland det våde med det tørre til alle ingredienser er netop blandede.
Fyld formene 1/4 op og læge 2-3 blåbær i hver (afhængig af størrelse. Dær bærerne med endnu et lag dej. Bag kagerne i ovnen i ca. 12 minutter og lad dem køle af.
Til cremen røres smøret blødt hvorefter flormelis tilsættes. Mascarponen kommes i lidt efter lidt til cremen er blød og lækker. Blemd blåbærerne og tilsæt lidt efter lidt (pas dog på cremen ikke bliver for 'våd'). Kom cremen i en sprøjtepose med en stor stjernetylle og dekorer kagerne. Pynt med glitter eller hvad du ellers har lyst til.
Velbekomme!
Det blev fejeret med 3 slags cupcakes: blåbær/mascarpone, hindbær/markron og en hjemmeudviklet æbleskive cupcake.
Alle 3 slags blev taget godt imod men her kan du se opskriften på blåbær cupcaken
Opskrift ca. 25-30 mini cupcakes.
Dej
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
110 g sukker
2 æg
1dl solsikkeolie
2 1/4 L mælk
110 g blåbær
Creme
175 g usaltet smør
350 g flormelis
225 g mascarpone
55 g blåbær
Tænd ovnen på 200 g g gør formen klar med papirforme.
Bland mel, bagepulver og kanel for sig selv og tilsæt sukker. I en anden skål blandes olie og æg hvorefter mælken tilsættet lidt efter lidt.
Bland det våde med det tørre til alle ingredienser er netop blandede.
Fyld formene 1/4 op og læge 2-3 blåbær i hver (afhængig af størrelse. Dær bærerne med endnu et lag dej. Bag kagerne i ovnen i ca. 12 minutter og lad dem køle af.
Til cremen røres smøret blødt hvorefter flormelis tilsættes. Mascarponen kommes i lidt efter lidt til cremen er blød og lækker. Blemd blåbærerne og tilsæt lidt efter lidt (pas dog på cremen ikke bliver for 'våd'). Kom cremen i en sprøjtepose med en stor stjernetylle og dekorer kagerne. Pynt med glitter eller hvad du ellers har lyst til.
Velbekomme!
Kommentarer
Send en kommentar
Det er altid rart at få feedback på det man laver så skriv endellig en hilsen eller kommentar hvis du har noget på hjertet!