I sidste uge kom der græskar i vores lokale supermarked. Vila var helt vild efter at få noget med græskar og i aften har den så stået på lækker hjemmelavet græskarsuppe som især Sejr var fan af!
Prøv den med lidt cremefraiche på toppen og lækkert brød.
Opskrift (giver mad til 2 voksne)
1 løg
1 fed hvidløg
10g frisk karry
lidt olie
1 hokkaido-græskar (gerne dansk)
1 dk kokosmælk
½ l grøntsagsboullion
citron eller lime
salt og peber
Creme fraiche til servering
Prøv den med lidt cremefraiche på toppen og lækkert brød.
Opskrift (giver mad til 2 voksne)
1 løg
1 fed hvidløg
10g frisk karry
lidt olie
1 hokkaido-græskar (gerne dansk)
1 dk kokosmælk
½ l grøntsagsboullion
citron eller lime
salt og peber
Creme fraiche til servering
Svits finthakket løg, hvidløg, ingefær og karry i en gryde med olie ca. 5 min. Skær skrællen af græskarret og skær den i både. Skrab frø og kerner ud og skær frugtkødet i tern. Vend dem i gryden og tilsæt kokosmælk og bouillon. Lad suppen simre, til alt er mørt – ca. 20 min. Blend suppen jævn og smag til med ca. 1 spsk citrussaft, salt og peber. Servér med brød.
Velbekomme!
Velbekomme!
Kommentarer
Send en kommentar
Det er altid rart at få feedback på det man laver så skriv endellig en hilsen eller kommentar hvis du har noget på hjertet!