14 dage gik der på mit nye arbejde inden jeg fik rodet mig ud i kagebagning ;-) Jeg har så åbenbart snakket så meget om kager og bagning at de nu vil se beviser på at jeg faktisk kan! Derfor har jeg her til aften bagt disse søde små chokoladepaddehatte som jeg vil tage med til dem imorgen - Så kan de lære det... eller :-)
225 g blødt usaltet smør
225 g sukker
225 g mel
1 tsk bagepulver
3 æg
½ dl vand
1 tsk vaniliesukker
100g mørk chokolade i små stykker.
Pisk smør, sukker og vanilie god sammen. Tilsæt æggene et efter et og pisk godt. Tilsæt mel og bagepulver tilsæt til slut vandet og rør dejen godt igennem.
Smør din minimuffinforme og fyld hullerne helt op og skrab dem flade. Fyld 1-2 små stykker chokolade ned i midten af dejen og dæk dem med dejen. Skrab kagerne flade igen med en dejskraber og bag dem i ovnen ved 200 grader i 12 minutter til de er gyldne.
Kagerne skal være sprøde og porrøse i kanterne.
Lav nu din chokolade frostning.
3 dl flormelis
1 1/4 dl kakao
60 g blødt smør
½ dl lun mælk (tilsæt lidt efter lidt til du har rette konsistens)
Det hele kommes i en skål og piskes til en luftig creme.
Påfør de afkølede kager frostingen som du ønsker og brug evt. en sprøjtepose. Jeg smurte det på mine kager så de blev til chokoladepaddehatte og jeg pyntede dem af med små cirkler skåret af gul fondant og gul spiselig glimmer.
Velbekomme!
Vanilie cookie-cupcake med surprise center
Opskrift (giver ca. 36 mini cookie-cupcakes)225 g blødt usaltet smør
225 g sukker
225 g mel
1 tsk bagepulver
3 æg
½ dl vand
1 tsk vaniliesukker
100g mørk chokolade i små stykker.
Pisk smør, sukker og vanilie god sammen. Tilsæt æggene et efter et og pisk godt. Tilsæt mel og bagepulver tilsæt til slut vandet og rør dejen godt igennem.
Smør din minimuffinforme og fyld hullerne helt op og skrab dem flade. Fyld 1-2 små stykker chokolade ned i midten af dejen og dæk dem med dejen. Skrab kagerne flade igen med en dejskraber og bag dem i ovnen ved 200 grader i 12 minutter til de er gyldne.
Kagerne skal være sprøde og porrøse i kanterne.
Lav nu din chokolade frostning.
3 dl flormelis
1 1/4 dl kakao
60 g blødt smør
½ dl lun mælk (tilsæt lidt efter lidt til du har rette konsistens)
Det hele kommes i en skål og piskes til en luftig creme.
Påfør de afkølede kager frostingen som du ønsker og brug evt. en sprøjtepose. Jeg smurte det på mine kager så de blev til chokoladepaddehatte og jeg pyntede dem af med små cirkler skåret af gul fondant og gul spiselig glimmer.
Velbekomme!
Kommentarer
Send en kommentar
Det er altid rart at få feedback på det man laver så skriv endellig en hilsen eller kommentar hvis du har noget på hjertet!