De sidste år har vi været en del i England. Første gang var i 2011 hvor vi tilbragte 3½ måned i York som er en gammel vikinge by og en af englands mest besøgte byer næst efter London (af englændere). I år gik turen så tilbage til York - nærmere bestemt Ampleforth i Yorkshire hvor vi tilbragte 3 dejlige uger i engelsk landidyl.
Lemon curd er en engelsk citroncreme som kan bruges til rigtig mange ting og smagen giver mig en "trip down memory lane" og stor lyst til lune crumpets.. Mmmm!
Opskrift
Saft fra 4 citroner (øko)
Revet skal fra 2 af citronerne
3 æg
170 g sukker
70 g blødt smør i små stykker.
Citronsaft, æg og sukker piskes sammen i en gryde. Det må IKKE koge. Pisk i et par minutter. Tilsæt smør og revet citronskal og pisk til det tykner og bliver en lækker syrlig citroncreme. Tag af og sigt din lemon curd ned i et skoldet patent glas.
Nyd på nybagte boller eller brug det som en ingrediens i en kage.
Velbekomme!
Lemon curd er en engelsk citroncreme som kan bruges til rigtig mange ting og smagen giver mig en "trip down memory lane" og stor lyst til lune crumpets.. Mmmm!
Opskrift
Saft fra 4 citroner (øko)
Revet skal fra 2 af citronerne
3 æg
170 g sukker
70 g blødt smør i små stykker.
Citronsaft, æg og sukker piskes sammen i en gryde. Det må IKKE koge. Pisk i et par minutter. Tilsæt smør og revet citronskal og pisk til det tykner og bliver en lækker syrlig citroncreme. Tag af og sigt din lemon curd ned i et skoldet patent glas.
Nyd på nybagte boller eller brug det som en ingrediens i en kage.
Velbekomme!
Kommentarer
Send en kommentar
Det er altid rart at få feedback på det man laver så skriv endellig en hilsen eller kommentar hvis du har noget på hjertet!