I går var vi til reception i Kultur og Mediecenteret Oktober og i den forbindelse var jeg blevet spurgt om jeg ville tage lidt lækkert med til den søde tand. Det ville jeg selvfølgelig gerne og det blev til de lækreste Gulerodscupcakes med cremecheese frosting og dejlige chokolade-cookiedough cupcakes!
Opskriften giver 24 gulerodscupcakes alm størrelse - Jeg bagte dem som minni cupcakes og det gav 75 stk.
4 æg
2 dl smagsneutral olie
200 gr sukker
50 gr brun farin
1 dåse ca. 500 gr finthakket ananas
1,5 tsk vaniljesukker
250 gr mel
2 tsk natron
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
2 tsk kanel
1/4 tsk muskat
1/8 tsk stødt nelliker
250 gr revet gulerod
Frosting
100 gr usaltet smør, blødt
225 gr philadelphia
350 gr flormelis
1 tsk vaniljesukker eller korn fra en vaniljestang
Forvarm ovnen til 185 °C. Pisk æg, olie, sukker og brun farin sammen med en elpisker. Pres ananassaften ud af stykkerne over en si og vend den hakkede ananas i blandingen. Bland mel, bagepulver natron, vaniljesukker, salt, kanel, muskat og stødt nellike i æggeblandingen.Rør gulerødder i.
Sæt papirsforme i en metalmuffinsform og fyld dem ¾ op.
Bag kagerne på varmluft ca. 15-20 minutter. (12 min hvis det er minni) Lad kagerne køle fuldstændig når de er færdige.
Rør alle ingredienserne til frostingen sammen og stil den i køleskabet så den får en fastere konsistens. Dekorer kagerne inden servering.
Opskriften giver 24 gulerodscupcakes alm størrelse - Jeg bagte dem som minni cupcakes og det gav 75 stk.
4 æg
2 dl smagsneutral olie
200 gr sukker
50 gr brun farin
1 dåse ca. 500 gr finthakket ananas
1,5 tsk vaniljesukker
250 gr mel
2 tsk natron
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
2 tsk kanel
1/4 tsk muskat
1/8 tsk stødt nelliker
250 gr revet gulerod
Frosting
100 gr usaltet smør, blødt
225 gr philadelphia
350 gr flormelis
1 tsk vaniljesukker eller korn fra en vaniljestang
Forvarm ovnen til 185 °C. Pisk æg, olie, sukker og brun farin sammen med en elpisker. Pres ananassaften ud af stykkerne over en si og vend den hakkede ananas i blandingen. Bland mel, bagepulver natron, vaniljesukker, salt, kanel, muskat og stødt nellike i æggeblandingen.Rør gulerødder i.
Sæt papirsforme i en metalmuffinsform og fyld dem ¾ op.
Bag kagerne på varmluft ca. 15-20 minutter. (12 min hvis det er minni) Lad kagerne køle fuldstændig når de er færdige.
Rør alle ingredienserne til frostingen sammen og stil den i køleskabet så den får en fastere konsistens. Dekorer kagerne inden servering.
Kommentarer
Send en kommentar
Det er altid rart at få feedback på det man laver så skriv endellig en hilsen eller kommentar hvis du har noget på hjertet!