Tarteletter med kylling i sparges lavet på den hurtige og nemme måde..
Opskrift
6-8 stk tarteletter
2 kyllingebryster
1 glas hvide asparges
Gulerødder
Persille
Bouillion (grøntsag eller høns)
Mel
Mælk
Tarteletter
Kog kyllingebrysterne sammen med bouiilion i 20 min til de er gennemkogte. Riv/skær kyllingen i mindre stykker. Skræl og skær gulerødderne i mundrette bidder og kog dem næste møre.
Kom smør i en tykbundet gryde og tilsæt mel til det bliver en dejkugle. Tilsæt væske fra kyllingen lidt efter lidt imens der piskes kraftigt. Sausen må ikke blive for tynd. Tilsæt også gerne lidt mælk. Skær asparges i stykker af ca. 2 cm og kom asparges, kylling og gulerødder i. Varm retten igennem og smag til. Hæld op i de lunede tarteletter og server med lidt friskhakket persille.
Velbekomme!
Opskrift
6-8 stk tarteletter
2 kyllingebryster
1 glas hvide asparges
Gulerødder
Persille
Bouillion (grøntsag eller høns)
Mel
Mælk
Tarteletter
Kog kyllingebrysterne sammen med bouiilion i 20 min til de er gennemkogte. Riv/skær kyllingen i mindre stykker. Skræl og skær gulerødderne i mundrette bidder og kog dem næste møre.
Kom smør i en tykbundet gryde og tilsæt mel til det bliver en dejkugle. Tilsæt væske fra kyllingen lidt efter lidt imens der piskes kraftigt. Sausen må ikke blive for tynd. Tilsæt også gerne lidt mælk. Skær asparges i stykker af ca. 2 cm og kom asparges, kylling og gulerødder i. Varm retten igennem og smag til. Hæld op i de lunede tarteletter og server med lidt friskhakket persille.
Velbekomme!
Kommentarer
Send en kommentar
Det er altid rart at få feedback på det man laver så skriv endellig en hilsen eller kommentar hvis du har noget på hjertet!