Gemalens klassiske lasagne :-)
Opskrift
800 g Oksekød
1 pk Bacontern
3 fed hvidløg
200 g skivede champignon
1 ds flåede tomater
1 ds tomatpure
salt og peber
Oregano
Frisk basilikum
1 pk Bechamel sauce (lav den gerne selv)
Lasagneplader (brug evt friske plader hvis det skal gå strækt )
Champignon og hvidløg svitses og tages af. Herefter steges bacon gyldent og spødt. Tag bacon af og brun oksekødet. Kom champignon og bacon tilbage i gryden og krydder med salt, peber og oregano samt frisk basilikum. Til slut tilsættes tomatpure og flåede tomater og retten simre til det meste af væsken er kogt væk. (alternativt hældes det fra)
Smør et ildfast fad og drys evt med rasp - læg lasagnen sammen lagvis - start med bechamelsauce - b- lasagneplader - kødsauce. Afslut med bechamel og bag i ovnen i 30 - 35 min til pladerne er møre. De sidste 10 minutter bages lasagnen med revet ost på - til det er gyldent.
Tip: undgå at lave overlap med lasagnepladerne da den derved skal bages længere.
Server med lækkert brød og en god grøn salat
Velbekomme!
Opskrift
800 g Oksekød
1 pk Bacontern
3 fed hvidløg
200 g skivede champignon
1 ds flåede tomater
1 ds tomatpure
salt og peber
Oregano
Frisk basilikum
1 pk Bechamel sauce (lav den gerne selv)
Lasagneplader (brug evt friske plader hvis det skal gå strækt )
Champignon og hvidløg svitses og tages af. Herefter steges bacon gyldent og spødt. Tag bacon af og brun oksekødet. Kom champignon og bacon tilbage i gryden og krydder med salt, peber og oregano samt frisk basilikum. Til slut tilsættes tomatpure og flåede tomater og retten simre til det meste af væsken er kogt væk. (alternativt hældes det fra)
Smør et ildfast fad og drys evt med rasp - læg lasagnen sammen lagvis - start med bechamelsauce - b- lasagneplader - kødsauce. Afslut med bechamel og bag i ovnen i 30 - 35 min til pladerne er møre. De sidste 10 minutter bages lasagnen med revet ost på - til det er gyldent.
Tip: undgå at lave overlap med lasagnepladerne da den derved skal bages længere.
Server med lækkert brød og en god grøn salat
Velbekomme!
Kommentarer
Send en kommentar
Det er altid rart at få feedback på det man laver så skriv endellig en hilsen eller kommentar hvis du har noget på hjertet!