Opskrift
5 bagekartofler skåret i kvarter.
Olie
Krydderier efter smag
2 stk kyllingebryst i store tern
5 champignoner
4-5 cherrytomater
1 rødløg
1 peberfrugt i store grove tern
BBQ dressing
Træ eller metalspyd
½ agurk
1½ spsk græsk youghurt
2 fed hvidløg
salt og peber
Bruger du træspyd lægges disse i en beholder så de er dækket af vand - Så bliver de ikke brændte i ovnen :-)
Skyld kartoflerne grundigt, skær dem i grove stykker og læg dem i et ildfast fad. Dryp med olivenolie og drys med de krydderier du har lyst til.
Skær kylling i tern, champignon, løg og rødløg i kvarter og peberfrugten i grove tern. Komponer dine spyd som du ønsker. læg med i et fad og steg dem i ovnen i ca. 25-30 minutter til kyllingen er mør.
Spyddene kan også grilles :-)
Skræl og udkern agurken og riv den på et groft rivejern. Læg agurken på et rent viskestykke og vrid agurkesaften ud af agurkerne. Så bliver tzatzikkien ikke så tynd. Tilsæt græsk yoghurt og hvidløg.
Server de bagte kartofler og stegte kyllingespyd med tzatzikkien.
Velbekomme!
Kommentarer
Send en kommentar
Det er altid rart at få feedback på det man laver så skriv endellig en hilsen eller kommentar hvis du har noget på hjertet!