I går stod menuen på ægte mormormad nemlig stegt medister med kogte grønstager og smørklatter:-) Nogen gange er det bare skønt at få traditionel mad og blomkål er nu en skøn grøntsag - meget undervurderet..
Opskrift
3-4 personer
1 stk medisterpølse
ca. 20 mellemstore nye kartofler
4-5 nye gulerødder
½-1 helt blomkål
Smør
salt og peber.
Steg pølsen på en pande ved jøvn varme på alle sider 10-12 minutter til den er gennemstegt.
Skrab og kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 20 minutter til de er møre.
skræl og skær gulerødderne i stykker af 3-4 cm. Kog dem i ca. 10 munutter. Tilsæt blomkålsbuketterne efter ca. 5 min. og lad dem koge sammen de sidste 5 minutter.
Server den stegte medister med de kogte grøntsager og små klatter smør.
Tilsæt evt. lidt sukkerærter, agurk eller rå gulerødder hvis du ønske lidt sprødt til retten :-)
Velbekomme!
Opskrift
3-4 personer
1 stk medisterpølse
ca. 20 mellemstore nye kartofler
4-5 nye gulerødder
½-1 helt blomkål
Smør
salt og peber.
Steg pølsen på en pande ved jøvn varme på alle sider 10-12 minutter til den er gennemstegt.
Skrab og kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 20 minutter til de er møre.
skræl og skær gulerødderne i stykker af 3-4 cm. Kog dem i ca. 10 munutter. Tilsæt blomkålsbuketterne efter ca. 5 min. og lad dem koge sammen de sidste 5 minutter.
Server den stegte medister med de kogte grøntsager og små klatter smør.
Tilsæt evt. lidt sukkerærter, agurk eller rå gulerødder hvis du ønske lidt sprødt til retten :-)
Velbekomme!
Kommentarer
Send en kommentar
Det er altid rart at få feedback på det man laver så skriv endellig en hilsen eller kommentar hvis du har noget på hjertet!