Opskrift
550 g Pizzamel
25 g gær
3 dl lunken vand
2 dl olivenolie
1 tsk fint salt
Pynt:
grov havsalt frisk rosmarin
Gæren opløses i lunken vand, hvorefter du tilsætter 1 1/2 dl olivenolie, mel og salt og ælt dejen godt sammen.. Lad dejen hæve i 40 min et lunt sted..
Slå derefter dejen ned og kom dejen i en form, der er smurt med rigeligt olivenolie.. Lad brødet efterhæve i ca 30 min et lunt sted..
Prik derefter dybe huller i hele overfalden, pensl med resten af olivenolie og drys med havsalt og fordel rosmarin i hullerne..
Bag brødet i ca 20 min i en forvarmet ovn på 200 grader..
Lad brødet køle af i formen..
Lad brødet køle af i formen..
Kommentarer
Send en kommentar
Det er altid rart at få feedback på det man laver så skriv endellig en hilsen eller kommentar hvis du har noget på hjertet!