Så blev det fredag med bulder og brag - herinde har det stået ned i stænger men heldigvis holdt det op lige da jeg skulle hjem fra arbejde - sådan kan man være så heldig.
I dag har aftensmaden igen stået på fisk - vi har egentlig fået imponerende meget fisk den sidste tid - skøønt! I dag spiste vi honningmarinerede laksebøffer med frisk paste og grønne asparges. Det var super lækkert og et skstra skud lime og frisk høvlet parmesan var prikken over i'et!
Opskrift
I dag har aftensmaden igen stået på fisk - vi har egentlig fået imponerende meget fisk den sidste tid - skøønt! I dag spiste vi honningmarinerede laksebøffer med frisk paste og grønne asparges. Det var super lækkert og et skstra skud lime og frisk høvlet parmesan var prikken over i'et!
Opskrift
4 stk laksesteaks
2 spsk sojasauce
2 spsk Honning
1 stk lime
Friskkværnet peber
neutral olie (ikke olivenolie)
1 stk rødløg
1 fed hvidløg
300g frisk pasta
Grønne asparges
Friskrevet parmesan
Bland honning og soja med hakket rødløg og hvidløg. Smag til med lime og friskkværnet peber. Læg fisken i et ovnfastfad og hæld marinaden over. Kom film over fadet og stil på køl 1-2 timer.
Tag fisken ud og lad den stå ude mens ovenen varmer op til 225 grader. Steg fisken i ovnen i ca. 12 minutter. Imens bringes to gryder i kog. Den friskepasta koges efter anvisning. Knæk det nederste stykke af de grønne asparges og skyl dem grundigt. Kog dem i den anden gryde i 2-3 minutter.
Server den bagte fisk med frisk pasta og grønne asparges overhældt med lidt marinadesaft og drysset med friskrevet parmesan.
Velbekomme!
Kommentarer
Send en kommentar
Det er altid rart at få feedback på det man laver så skriv endellig en hilsen eller kommentar hvis du har noget på hjertet!