Igår var jeg alene hjemme med ungerne. Ved min og gemalens bryllupsdag d. 10. juni gav vi i gave hinanden et rigtig fint citrontræ som står så fint og pynter hjemme i stuen. På træet var der 2 store flotte citroner og siden vi købte det har Vila næste dagligt spurgt hvornår vi skulle bruge vores "egne" citroner i stedet for at købe..
Og det blev så i går :-) Her blev de plukket og brugt til at bage en dejlig citronkage og opskriften fandt jeg lige her.
250 gram blødt smør
250 gram sukker
250 gram mel
1/2 stang vanille
1 1/2 tsk bagepulver
3 hele æg
revet skal af 2 økologiske citroner
saft af en citron
Pisk smør, sukker og vanillie sammen. Tilsæt et æg af gangen og pisk godt. Kom citronskal og saft i dejen og sigt bagepulver og mel ned i. Pisk det godt sammen.
Kom dejen i en spring form med en dia på ca 20-24 cm. Bag kagen 35-40 min på 200 grader.
Sigt flormelis henover lige inden servering.
Velbekomme!
Og det blev så i går :-) Her blev de plukket og brugt til at bage en dejlig citronkage og opskriften fandt jeg lige her.
250 gram blødt smør
250 gram sukker
250 gram mel
1/2 stang vanille
1 1/2 tsk bagepulver
3 hele æg
revet skal af 2 økologiske citroner
saft af en citron
Pisk smør, sukker og vanillie sammen. Tilsæt et æg af gangen og pisk godt. Kom citronskal og saft i dejen og sigt bagepulver og mel ned i. Pisk det godt sammen.
Kom dejen i en spring form med en dia på ca 20-24 cm. Bag kagen 35-40 min på 200 grader.
Sigt flormelis henover lige inden servering.
Velbekomme!
Kommentarer
Send en kommentar
Det er altid rart at få feedback på det man laver så skriv endellig en hilsen eller kommentar hvis du har noget på hjertet!