I tirsdag da jeg spurgte min mand hvad vi skulle spise sagde han at han gerne ville have noget med spinat og torsk.. Okay tænkte jeg - ikke lige det jeg havde regnet med men jeg tager da gerne udfordringen på og ser hvad jeg kan finde på.
Det endte med en havbars i stedet for tors og en opskrift af Camilla Plums
Retten bestod af:
Spinat
Havbars
Madlavningsfløde
Kryddersmør
Salt og peber
Knug væden fra den optøede spinat og løg den i et fad. læg små stykker kryddersmør henover. Læg dernæst fisken på og drys med salt og peber. Herefter hældes fløde på - fisken skal stadig være synlig på toppen. Læg endnu engang stykker af kryddersmør på og bag i ovnen 8-12 minutter til fisken er gylden på toppen.
Jeg undlod osten (glemte det) serverede det med nye kartofler og ekstra kryddersmør men den kan også spises med ris.
Kryddersmør
Jeg lavede min egen variat af kryddersmøret
250 gr lurpak
3 fed hvidløg
Skal af 1 citron
Saft af 1 citron
Frisk basillikum
Kapers ca. 1-2 tsk
salt og peber
Det hele blendes - kommes på glas og stilles på køl.
Velbekomme!
Det endte med en havbars i stedet for tors og en opskrift af Camilla Plums
Retten bestod af:
Spinat
Havbars
Madlavningsfløde
Kryddersmør
Salt og peber
Knug væden fra den optøede spinat og løg den i et fad. læg små stykker kryddersmør henover. Læg dernæst fisken på og drys med salt og peber. Herefter hældes fløde på - fisken skal stadig være synlig på toppen. Læg endnu engang stykker af kryddersmør på og bag i ovnen 8-12 minutter til fisken er gylden på toppen.
Jeg undlod osten (glemte det) serverede det med nye kartofler og ekstra kryddersmør men den kan også spises med ris.
Kryddersmør
Jeg lavede min egen variat af kryddersmøret
250 gr lurpak
3 fed hvidløg
Skal af 1 citron
Saft af 1 citron
Frisk basillikum
Kapers ca. 1-2 tsk
salt og peber
Det hele blendes - kommes på glas og stilles på køl.
Velbekomme!
Kommentarer
Send en kommentar
Det er altid rart at få feedback på det man laver så skriv endellig en hilsen eller kommentar hvis du har noget på hjertet!