Rodfrugtchips kan laves af stort set alle typer rodfrugter: pastinak, persillerod, rødbede mv.
Min yndlings rodfrugtchips er uden tvivl jordskokker som har den mest fantastiske let nøde-agtige smag - Muuums!
Opskrift
Tip:
Nyd dem med det samme mens de er lune - sprøde og lækre.
Fungerer rigtig godt som topping til supper eller til vildtretter.
Min yndlings rodfrugtchips er uden tvivl jordskokker som har den mest fantastiske let nøde-agtige smag - Muuums!
Opskrift
- Tænd ovnen på 200 grader.
- 5-6 mellemstore jordskokker skrælles og skæres i tynde skiver. Brug rivejern eller mandolin hvis du har.
- Fordel skiverne i ét enkelt lagt på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Dryp med lidt olie og et let drys salt.
- Bag i ovnen i ca.10-12 min - hold øje med at de ikke bliver brændte.
Tip:
Nyd dem med det samme mens de er lune - sprøde og lækre.
Fungerer rigtig godt som topping til supper eller til vildtretter.
Kommentarer
Send en kommentar
Det er altid rart at få feedback på det man laver så skriv endellig en hilsen eller kommentar hvis du har noget på hjertet!