I dag har jeg begået en lille restemads bedrift som virkelig var et hit hos både mand og børn. Sidstnævnte udtrykte dog nogen bekymring da han ikke mente at det var noget for børnene.. Han tog fejl.. de åd :-)
Osteskåle:
1 ps revet rød chedda fordeles i cirkler på bagepapir. Bages i ovnen i ca. 9-10 minutter ved 200g. Tages ud og køler et par minutter hvorefter de forsigtigt lægges over små skåle og "formes". Når de er kølede/stivnede vendes de.
Pulled pork:
For noget tid siden lavede jeg pulled pork efter denne skønne opskrift fra Gastromand.dk hvor rørsukkeret blev udskiftet med kokossukker. Resterne fra dette lækre måltid blev startingrediensen til dette lækre LCHF måltid.
Kødet blev tøet op og stegt på panden med olie.
Guacamole:
3 avokadoer, 2 fed hvidløg, saft fra en ½ citron. Smagt til med salt/peber og lidt bbq krydderi.
(ellers fungerer guacamolemix fra Santamaria også fortrinligt hvis man har travlt)
Salsa:
Her har jeg lånt opskriften fra LCHF-HVERDAG :-)
Salat:
Lige hvad du har lyst til. Vi var meget klassiske. Salat, tomat, agurk (og majs til ungerne).
Cremefraiche 38%
Mums det ser godt nok lækkert ud! Fantastisk idé.
SvarSletkh. Pennie
http://pennnylane.blogspot.dk/