For nogle uger siden var jeg en tur i tivoli sammen med min allerbedste barndomsveninde. Her gik vi amok i prøvesmagninger på Johann Bülow lakrids og endte da også med at spankulere hjem med både chokoladesvøbte lakridser og lakridspulver i lange baner..
Siden da har jeg gået og prøvesmagt lakridspulveret i ny og næ og ikke rigtig vidst hvad jeg skulle bruge det til indtil jeg forleden fandt denne skønne opskrift i min nye LCHF (low carb high fat) kogebog af Jane Faerber fra madbanditten.
Prøv dem - de er helt fantastiske!
Chokoladetrøfler med lakrids
200g mørk chokolade1 dl fløde
1 spsk. lakridspulver +til at rulle dem i..
½ tsk. vaniljepulver
1 knsp. salt
1-2 tsk. sukker (jeg brugte kokossukker)
Smelt chokoladen over et vandbad. Rør fløden sammen med resten af ingredienserne i en skål og vend den smeltede chokolade i til sidst.
Stil massen på køl til den har samlet sig lidt og er til at forme. Form til små kugler og rul i lakridspulver
Spis..
Jeg tror, det her er noget af det lækreste, jeg nogensinde har smagt. For pokker de er gode! :D
SvarSlet