I aften har vi fået en ny klassiker på repetoriet nemlig mørbrad med svampe og porrer i flødesauce og det er bare SÅ lækkert og syndigt med fløde :-)
Opskrift
Opskrift
| 4. pers. |
| Ingredienser: |
| 1 svinemørbrad ca. 600 g |
| 1 stort løg |
| 2 porrer |
| 200 g svampe |
| 1 spsk frisk timian |
| 1/4 piskefløde |
| 1 spsk smør til stegning |
| 1 spsk olie til stegning |
| 1 spsk creme fraiche 18 % |
| Puds mørbraden af og skær i skiver á ca. 2 cm. Bank et par gange med en kødhammer (eller andet fladt redskab). Skær løg og porrer i tynde skiver og skil timianbladene fra stilken. Rens og skiv svampende. Krydder mørbraden med salt og peber og brun den på panden i smør. Læg den herefter i et ildfastfad. Løg og porrer svitses på panden og tages fra. Svampene ristes med timian og løgblandingen tilsættes. Panden tilsættes fløde og cremefraiche og simre i 10 minutter - Husk at smage til! Hæld blandingen over mørbraden i faddet og bag i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter. Server med cremet kartoffelmos eller prøv med hjemmelavet pasta! Velbekomme! |
Kommentarer
Send en kommentar
Det er altid rart at få feedback på det man laver så skriv endellig en hilsen eller kommentar hvis du har noget på hjertet!