I dag har vi prøvet en ny ret. Den er inspireret af en opskrift fra Arla men der er tilføjet både feta og flødeost som gave en dejlig syrlig friskhed til fisken. Vi er vilde med den så mon ikke den også falder i jeres smag :-) Opskrift 500 g frisk eller frossen helbladet spinat 2 spsk vand 1 spsk majsstivelse 1 dl skummet- eller minimælk ½ tsk groft salt 150 g flødeost 100 g feta Dej 25 g gær 1 dl lunkent vand 1 æg 1 spsk rapsolie ½ tsk groft salt 250 g hvedemel (ca. 4¼ dl) 500 g laksefilet uden skind 1 tsk groft salt friskkværnet peber Start med at dampe spinaten i en gryde med vand, det gælder både for frossen og frisk spinat. Lad spinaten koge godt igennem og falde helt sammen (hvis den er frisk), så det meste af væsken fordamper. Rør majsstivelse med mælk og rør d...
Kommentarer
Send en kommentar
Det er altid rart at få feedback på det man laver så skriv endellig en hilsen eller kommentar hvis du har noget på hjertet!