Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra august, 2014

Pulled pork møder meximad

I dag har jeg begået en lille restemads bedrift som virkelig var et hit hos både mand og børn. Sidstnævnte udtrykte dog nogen bekymring da han ikke mente at det var  noget for børnene.. Han tog fejl.. de åd :-) Osteskåle: 1 ps revet rød chedda fordeles i cirkler på bagepapir. Bages i ovnen i ca. 9-10 minutter ved 200g. Tages ud og køler et par minutter hvorefter de forsigtigt lægges over små skåle og "formes". Når de er kølede/stivnede vendes de. Pulled pork:    For noget tid siden lavede jeg pulled pork efter denne skønne opskrift fra  Gastromand.dk  hvor rørsukkeret blev udskiftet med kokossukker. Resterne fra dette lækre måltid blev startingrediensen til dette lækre LCHF måltid. Kødet blev tøet op og stegt på panden med olie. Guacamole: 3 avokadoer, 2 fed hvidløg, saft fra en ½ citron. Smagt til med salt/peber og lidt bbq krydderi. (ellers fungerer guacamolemix fra Santamaria også fortrinligt hvis man har travlt) Salsa: Her har jeg lånt opskriften fra